Oproep Schietvereniging Goed Gericht

Schietvereniging Goed Gericht Kommerzijl is op zoek naar u! Houdt u van wat spanning en gezelligheid? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze vereniging. We bestaan al 41 jaar. Het zou toch zonde zijn als er weer een vereniging zou verdwijnen uit ons mooie dorp.

We schieten in dorpshuis “de Soltketen”, elke woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur. We beginnen op de eerste woensdag van september en eindigen op de derde woensdag van april. Tussendoor hebben we nog een drietal uitwedstrijden naar andere clubs. Deze komen later weer bij ons op ons kerstschiettoernooi. We hebben ook nog onze kerstbalschietavond, wat inhoudt dat je glazen ballen uit de boom mag schieten. Al met al een vereniging met van alles! We spelen zelf in competitieverband in 4 klassen: DCBA.

Neem contact op of kom eens langs!

SVGG Kommerzijl
C. Ludema
ludema.1@home.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s